Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajtó, ablak, kapu képes leírás - Árnyékolástechnika.tlap.hu
részletek »

Ajtó, ablak, kapu - Árnyékolástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Ajtó, ablak, kapu
Keresés
Találatok száma - 47 db
Ablak a Napra Bt. - XI. ker.

Ablak a Napra Bt. - XI. ker.

A cég szolgáltatásai: műanyag nyílászáró csere és kereskedelem, hőszigetelt ablak és ajtó forgalmazás, árnyékolástechnikai elemek kereskedelme és beépítése. Nagy keresletet elégítenek ki a változatos színben rendelhető redőny, szúnyogháló, napellenző termékeikkel. Sok energiát fordítanak a műanyag ajtó és műanyag ablak piacon való elhelyezésére. Cím : 1112 Budapest Repülőtéri út 2.

Ablak Balaton - Veszprém

Ablak Balaton - Veszprém

Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott. Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Termékek : Árnyékolástechnika, Bejárati ajtó panelek, Beltéri ajtók, Garázskapu, Műanyag bejárati ajtók, Műanyag nyílászárók, Télikertek, Tetőtéri ablakok

Ablak több típusú

Ablak több típusú

A fa nyílászáró minőségét, élettartamát és küllemét alapvetően meghatározza a készítéséhez használt fa fajtája, hiszen a faanyag tulajdonságai (keményfa, puhafa, gyanta tartalom, a fa színe, stb.) adják a fa nyílászáró elsődleges jellemzőit is. Épp ezért nagyon fontos olyan fafajtákat választani, amik tartósan, hosszú ideig alkalmasak a fa nyílászáró által elvárt funkciók teljesítésére. Ezen kívül széles választékban forgalmazunk tolóajtó és műanyag ablakokat is. Bármilyen kérdés esetén hívjon bátran, kollégáink várják hívását.

Ablak-Gobal Kft. - Nyíregyháza

Ablak-Gobal Kft. - Nyíregyháza

A cég nyílászárók értékesítésével, beépítésével és az ezzel kapcsolatos munkálatok elvégzésével foglakozik. Fobb termékeink: Nyílászárók: Műanyag Nyílászáró: - Műanyag ablak - Műanyag bejárati ajtó - Műanyag erkélyajtó - Beltéri ajtók. Árnyékolástechnika: - Redőnyök - Reluxák - Szúnyoghálók - Párkányok- Takarólécek. Cím: Nyíregyháza, Móricz Zs. u. 24.

Ablakcenter Kft. - Szombathely

Ablakcenter Kft. - Szombathely

Szolgáltatásainkba a nyílászárók és árnyékolók helyszínre szállításán és beépítésén túl megegyezés alapján beletartozik a bontott nyílászárók elszállítása, az általunk forgalmazott párkányok és egyéb kiegészítők felszerelése, valamint utómunkálatok (pl.: gipszkartonozás) is. Cím: 9700 Szombathely, Pozsony u. 67.

Ablakszerker Kft. - Székesfehérvár

Ablakszerker Kft. - Székesfehérvár

Termékeik - Gealan 3000 tip. három légkamrás német műanyag profilból készülő nyílászárók, melyek hőszigetelése a kor követelményeit megfelelően kielégíti. A nyílászárók behúzott acél merevítőkkel készülnek, rejtett német vasalattal vannak szerelve a tömítettségről pedig a dupla szigetelőgumi gondoskodik. Az ablakok készülhetnek bukó-nyíló, nyíló, bukó, kivitelben. Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Ipari Park, Amerikai fasor 11.

Bejárati ajtó gyártás

Bejárati ajtó gyártás

Acélráccsal ellátott, biztonsági bejárati ajtók a PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft. kínálatában. Az ajtók betörésbiztosak, akár átlövésgátlóval is felszerelhetőek, a maximális biztonság érdekében. Biztonsági zárak széles választékából lehet válogatni. Ezek a zárak azonosítják a tulajdonos kulcsát és a roncsolásos műveletek ellen fel vannak készítve. Igazán nehéz dolga lesz annak a betörőnek, aki fel akarja törni. A termékek kedvező áron megvásárolhatóak. A cég a III. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Civisablak Kft. - Debrecen

Civisablak Kft. - Debrecen

A Civisablak Kft. Debreceni székhelyű és illetékességű cég, amely ablak és ajtó kínálatával szolgálja ki a Debreceni és környékbeli ingatlan tulajdonosokat. Beltéri és biztonsági, illetve bejárati ajtókat is forgalmazunk. Ablakaink a közismert Rehau minőséggel készülnek, nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. Ablakcsere, ajtócsere esetén Debrecenben és környékén található címeken elvégezzük a régi ajtó, vagy ablak kibontását, és az új nyílászáró beépítését.

Creative Touch Bt. - Halásztelek

Creative Touch Bt. - Halásztelek

A cég kizárólag minőségi műanyag, fa és fém nyílászárók forgalmazásával, szakszerű szerelésével foglalkozik. Mindemellett természetszerűleg foglalkoznak árnyékolástechnikával, kiegészítőkkel, és beltéri ajtókkal is. Legyen szó kilincsről, párkányról, napellenzőről, reluxáról vagy egy sima redőnyről.

Hirdetés
Cuhatherm - Zirc

Cuhatherm - Zirc

Műanyag és fa nyílászárókat gyártunk és forgalmazunk. Teljes körű árnyékolástechnika. Szolgáltatások: Szakszerű tanácsadás, Ingyenes felmérés, Ingyenes árajánlat, Szállítás, Beépítés. Öt jó indok arra, hogy miért a mi termékeinket válassza : Topdesign, softline profilvonalak, szép karcsú kivitel - Korszerű, 5 légkamrás rendszer kiváló hőszigetelés értékkel egészen 1,0 W/m2 U-ig a nagyobb kényelem érdekében - Nyílászáróink kérhetők fekete és világosszürke tömítéssel -Könnyen tisztítható, sima belső falc a keretekben - Értékes profilok szakszerű összeállítása, márkás vasalás és megbízható funkciós üvegek garantálják, hogy a szerkezet hossszú ideig megbízható lesz

Daidalos B&M Kft. - Sződliget

Daidalos B&M Kft. - Sződliget

Szolgáltatások/Szervíz: Műanyag ablak kereskedelem, Műanyag ablakprofilok, Ablakcsere, Ablakbeszerelés, Redőny nagykereskedelem, Reluxa nagykereskedelem, Ablak párkányok kereskedelme. Magyarországon EU támogatáson keresztül is pályázhat

Elektromos kapu országos kiszállás - Starset Kft

Elektromos kapu országos kiszállás - Starset Kft

Egy garázskapu a biztonság mellett komoly esztétikai értéket is képvisel, alapjaiban határozza meg az egész garázs képét. Éppen ezért fontos, hogy a legmagasabb minőséget válassza. Cégünk nemcsak a garázskapu beszerelését végzi el az ország bármely pontján, a kapukat magunk készítjük, így a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni termékeinket. Mindezt úgy, hogy a gyártás során csakis strapabíró, magas színvonalú anyagokat használunk. Kínálatunkban számos elektromos kapu mozgató is szerepel. Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Elisúr Kft. - IV. ker.

Elisúr Kft. - IV. ker.

Az Elisúr-kft, minőségi fa és műanyag nyílászárókat, bejárati és beltéri ajtókat, és redőnyöket forgalmaz kedvező árakon, viszonteladóknak is. Rendszeresen új termékeket vezetünk be, a piaci megjelenésüket követően, hogy Önöknek ne kelljen sok időt, és több weblapot átnézni és áttanulmányozni, vajon melyik a legjobb megoldás az Ön számára.

Eurogate 2000 Kft. - Pomáz

Eurogate 2000 Kft. - Pomáz

Az Eurogate 2000 Kft. hosszú idő szakmai és kaputelepítői tapasztalata után 2001-ben alakult meg és jelent meg a piacon a saját gyártású termékével az EcoTor- ral. Magyarország kaputechnikai piacának, egyik legdominánsabb terméke lett az EcoTor garázs- és ipari kapu

Fakocka Kft. - Makó

Fakocka Kft. - Makó

A fa bejárati ajtók, és faablakok kialakítása nagymértékben meghatározza épületének megjelenését, egyéniséget kölcsönöz házának. Az általunk gyártott ablakok a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek így , nem csak esztétikailag hanem technikai tulajdonságaikkal is minden igényt kiszolgálnak.

Fenestra Plus Kft. - VIII. ker.

Fenestra Plus Kft. - VIII. ker.

Minőségi fa és műanyag belső ajtók széles választéka, az Ajtónet jóvoltából. Az ajtókon kívül, ablakokat, kilincseket és egyéb kiegészítőket is kínálnak, vásárlóik számára. Komplett ajtócsomagokat(kilincs, szállítás, beépítés) kínálnak, a vásárlók számára. Személyre szabott ajtók elkészítését is vállalják, rövid idő alatt. Szolgáltatásaik közé tartozik a helyszíni felmérés és tanácsadás, valamint a nyílászárók házhoz szállítása és beépítése. Lehetőség van náluk árajánlatot kérni, a különböző termékekre. Bemutatótermük a VIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Foton Kft. - Sárospatak

Foton Kft. - Sárospatak

A Foton Kft. 15 éve Magyarország meghatározó nyílászáró gyártó cége. Dinamikusan fejlődő, három gyáregység révén napi 600-700 ablak gyártása lehetséges. Akár 2-3 hét alatt elérhetővé válik Önnek új nyílászárója! Napjainkban 3 országba exportáljuk termékeinket a vásárlói igények szerint. Egyetlen jól megválasztott ablak jelentős megtakarítást és évtizedekre szóló kényelmet jelent. A zaj kint marad, mert nyílászáróink Önnek fokozott zajvédelmet nyújtanak bármely környezetben. Cím: 3950 Sárospatak, Ipar utca 4

Tuti menü