Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Árnyékolástechnika, Budapest képes leírás - Árnyékolástechnika.tlap.hu
részletek »

Árnyékolástechnika, Budapest - Árnyékolástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Árnyékolástechnika, Budapest
Keresés
Találatok száma - 46 db
A&B Árnyékolástechnika - XVII. ker.

A&B Árnyékolástechnika - XVII. ker.

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába?Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk. Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére. Német minőségi alapanyag! Tegyen próbára! Az ország egész területén. Cégünk 1974 óta foglalkozik redőnykészítéssel. A 70-es években még csak a hagyományos faredőny készítéssel, illetve 4 év múlva reluxa és műanyagredőnnyel bővült a terméklistánk. A munka megszervezése csak ügynökök által volt biztosítva, mivel hirdetni és reklámozni abban az időben még nem volt lehetőségünk. A 80-as évek vége felé megváltozott minden. Az árnyékolástechnikai termékek választéka sokszorosára nőtt. A vállalkozók száma is jelentősen megnövekedett, ami azt jelenti, hogy hosszútávon csak becsületes és igényes munkával lehetett piacon maradni. Legfőbb bizonyíték cégünknél a több mint 30 év szakmai tapasztalat, ami garantálja a munka kiváló minőségét. Célunk és üzletpolitikánk, hogy helyszíni árajánlat kérésének semmilyen utólagos költsége ne terhelje a megrendelőt. A termékeink anyagának 90%-a külföldi (német) alapanyagokból kerülnek legyártásra. Budapest, Lajosház u. 24/a

Alulux-Parador Kft. XIV. ker.

Alulux-Parador Kft. XIV. ker.

Parador Kft. immár 12 éve a külső árnyékolástechnikában. Eredeti alkatrészek - speciális megoldások. Termékek: Garázskapu, Napellenző, Belső árnyékoló, Redőny. - Redőnyök: nyílászárók külső síkjába elhelyezett függőlegesen mozgó árnyékoló szerkezet, mely biztonsági és energiatakarékossági funkciókat is ellát.Cím: 1149 Budapest, Róna u. 107/A

Amrein árnyékolástechnika - IV. ker.

Amrein árnyékolástechnika - IV. ker.

Vállalkozásunk több mint huszonöt éves tapasztalattal rendelkezik az árnyékolástechnika területén. Cégünk fő profilja: redőny, alumínium redőny, műanyag redőny, (motoros is), reluxa, napellenző, napernyő, szalagfüggöny, szúnyogháló, roló-roletta, harmonikaajtó készítése, szerelése, és javítása. 1046 Budapest, Lakkozó u. 12.

Árny-véd Kft.

Árny-véd Kft.

Vállalkozásunk motorral meghajtott árnyékolók szerelésével, árnyékolástechnikai késztermékek beépítésével, illetve javításával foglalkozik. Árnyékolástechnikai építést, szerelést vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó bármilyen ingatlanról és helységről. Számunkra legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat! Kizárólag csak magas minőségű anyagokból gyártott termékeket forgalmazunk, és szigorú elvárások alapján választjuk ki beszállító partnereinket. Hogy csak néhányat említsünk az általunk használt márkákból: Smart Home, Satler, Somfy, KY, Umbroll, Atenad, Royaflex, Alukon, Elero.

Árnyék Mix Bt. - IV.ker

Árnyék Mix Bt. - IV.ker

Árnyék Mix Bt, a fényűző társaság. Reluxa, redőny, és mindenféle árnyékolástechnika. Betéti Társaság árnyékolástechnikai berendezések ( reluxa, redőny, roló, árnyékoló, szúnyogháló ) gyártásával, szerelésével, javításával, és forgalmazásával foglalkozik. Cím: Budapest 1048 Szíjgyártó u 2

Árnyéktechnika 2000 Kft. - IX. ker.

Árnyéktechnika 2000 Kft. - IX. ker.

Árnyéktech Kft. a redőny piac folyamatos fejlődésével lépést tartva napjainkra gazdag árnyékolástechnikai kínálatukkal kiforrott csapat munkával állnak az ügyfelenk rendelkezésére. Termékek: redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, roletta, harmonika ajtó, napellenző, függönykarnis. Itt mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő árnyékolástechnikai berendezéseit, akár egyedi elképzelés alapján is. Mottójuk: Reális áron, jó minőség, garanciával és rövid határidővel. Cím: 1098 Budapest, Epreserdő u. 18.

Árnyépszer Kft. - X. ker.

Árnyépszer Kft. - X. ker.

Árnyékolástechnika több évtizedes tapasztalattal. Termékeik: Redőny, Napellenző, Napernyő, Lamellás árnyékoló, Szalagfüggöny, Pliszé, Szúnyogháló gyártása, forgalmazásA. Az általuk gyártott és forgalmazott a mai napig csak az eredeti minőségi alkatrészeket és technológiát alkalmazzák, így tudják garantálni az Európai minőséget. Cím: 1106 Budapest, Juhász utca 24/A.

Best Door Kft. - IX. ker.

Best Door Kft. - IX. ker.

Cégünk fő profilja a műanyag ablakok, alumínium és műanyag redőnyök, beltéri és bejárati ajtók, valamint kilincsek forgalmazása, beszerelése és cseréje. Műanyag ablakkínálatunkban a Gealan, Rehau és Deceuninck márkákat képviseljük. Széles ablakválasztékunkhoz széles redőnyválasztékot is kínálunk, melyben biztosan megtalálja azt a redőnyt, amit keres. Az alumínium redőny kiváló hőszigetelő télen és nyáron, ellenáll az időjárási viszontagságoknak, ezen kívül hosszú élettartamú, és a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra és kérjen árajánlatot!

Birk-Vik Kft. - XVIII. ker.

Birk-Vik Kft. - XVIII. ker.

Redőnyt szeretne csináltatni, vagy szúnyoghálóra lenne szüksége? Cégünk redőnyök és szúnyoghálók készítésével, szerelésével és javításával foglalkozik. Ezen kívül reluxák, napellenzők, szalagfüggönyök gyártásával, szerelésével is foglalkozunk. A munka megkezdése előtt ingyenes felmérést tartunk. Az árnyékolástechnikai szakmában, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Gyártóként a legrövidebb határidővel tudjuk legyártani a kért termékeket, magas minőségben. Az általunk gyártott termékek kiváló ár-érték arányuk miatt közkedveltek. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra, tekintse meg kínálatunkat, és kérjen árajánlatot!

Hirdetés
Bodor-Roll Kft. - IX. ker.

Bodor-Roll Kft. - IX. ker.

A cég szolgáltatásai: Nyílászárók, Ablakok, Garázskapuk, Billenő, Redőnykapu, Külső árnyékolók, rovarhálók, Redőnyök, Napellenzők, Külső lamellás árnyékoló, Nyitható rovarhálók, Mobil rovarhálók, Nyitható rovarhálók, Fix rovarhálók, Exkluzív belső árnyékolók, Twinroll, Plissee, Duette, Szalagfüggöny, Reluxa szerelése. Cím: Budapest 1095 Soroksári út 16.

Bonfa Árnyékolás - XIV. ker.

Bonfa Árnyékolás - XIV. ker.

A Bonfa Kft nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, beépítésével foglalkozik. Az Internorm az Unifa valamint a Hella tartozik legjelentősebb szállítóink közé. Válassza a legjobb minőséget elérhető áron! Külső és belső nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek teljes választékával várják Önöket. Valamennyi termékük beépítését is elvégezik, a legmagasabb szakmai színvonalon. 1149 Budapest Nagy Lajos király út 117.

Boróka-Ablak Bt. - III. ker.

Boróka-Ablak Bt. - III. ker.

Boróka-Ablak Bt. kifejezetten prémium kategóriás nyílászárók és a hozzá tartozó termékek forgalmazására, értékesítésére és beépítésére alakult. Termékek: Ablakok, Ajtók, Ablaktanácsadó, Áthidaló- és tokrendszerek, Külső árnyékolók, Belső árnyékolók, Szúnyoghálók. Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 170. (bejárat a Farkastorki útról)

Csancsa Árnyékolástechnikai Bt

Csancsa Árnyékolástechnikai Bt

A Csancsa Árnyékolástechnikai Bt-t azzal a szándékkal hoztuk létre több mint 15 évvel ezelőtt, hogy megmutassuk a magyar piacnak: elérhető áron is lehet szakértelmet és magas minőséget biztosítani. Ennek az elképzelésnek hála ma már több ezer elégedett ügyféllel, saját gyártóüzemmel és nagykereskedéssel büszkélkedhetünk, miközben felzárkóztunk a magyar árnyékolástechnikai iparág élmezőnyéhez. Célunk nem más, minthogy a jövőben továbbra is a legmagasabb színvonalat és minőséget tudjuk garantálni ügyfeleinknek az egész országban!

Esslingen Árnyékolástechnika XVI. ker.

Esslingen Árnyékolástechnika XVI. ker.

Esslingen Árnyékolástechnika - Gyors, pontos kivitelezés, gazdag színválaszték, kedvező árak, garancia. Termékek: Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Napernyő, Napellenző, Roletta, Szúnyogháló, Harmonikaajtó, Ablakfólia. Elérhetőség: 1171 Budapest, Pesti út. 37

Euroker Kft. - VI. ker.

Euroker Kft. - VI. ker.

Cégünk árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, szerelésével illetve javításával foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik még különféle nyílászáró termékek, különféle rendszerű ajtó, ablak forgalmazása, beszerelése, szervizelése. Helyszíni felméréssel, szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ajtók ablakok megfelelnek az esztétika, a biztonság, a kényelem feltételeinek, figyelembe véve megrendelőink egyedi igényeit is. Mintakollekciónkból kiválasztott termékre felmérés után árajánlatot adunk. Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 35

Fehér és Társai Kft. - III. ker.

Fehér és Társai Kft. - III. ker.

Napellenző, redőny, szúnyogháló vásárlás előtti hasznos tanácsok. A napellenzők, napernyők, redőnyök és szúnyoghálók mellett belső árnyékoló eszközök is, mint szalagfüggöny, reluxa, roletta is megtalálható kínálatunkban. Cím: 1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.

Fenster Plast Bt. - III. ker.

Fenster Plast Bt. - III. ker.

Cégünk központi telephelye Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei út 17 szám alatt található. Elsősorban műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablakok, ajtók gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozunk, de termékeink között megtalálhatóak az árnyékolástechnikai termékek, tűzgátló ajtók, beltéri ajtók, garázskapuk, ipari kapuk, és minden ami a nyílászárókkal kapcsolatos. 6 évnyi és több száz panellakás, középület, családi ház, és ipari épület referenciánk garancia a megbízhatóságra!

Tuti menü