Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Árnyékolástechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nemeskéri - Predex [10. oldal]
részletek »

Árnyékolástechnika képes leírás: Nemeskéri - Predex [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 242 db
Nemeskéri Árnyékolás - XVII. ker.

Nemeskéri Árnyékolás - XVII. ker.

Nemeskéri Árnyékolástechnika - Árnyékolástechnikai tevékenységüket 1986-ban kezdték meg. Tevékenység: redőny-reluxa készítés- és javítás, nyílászáró forgalmazás, szalagfüggöny tisztítás, Árnyék télen, nyáron Kedvező áron. 1173 Budapest, Pesti út 290.

Németh Árnyékolástechnika - XIII. ker.

Németh Árnyékolástechnika - XIII. ker.

Minőségi árnyékoló eszközök a németországi piacvezető gyártóktól. Napellenzőinkre 5 év Garanciát vállalunk. Redőny rendelése esetén ajándék szúnyogháló. Állandó kedvezményekkel, barátságos munkatársakkal várjuk bemutatótermünkben. Előny kártya igénylés esetén további 5 % kedvezményt biztosítunk. részletek elérhetőségeinken. Elérhetőségeink: 1139 Bp, Kartács u 2.

New Construct 21 Bt. - XXI. ker.

New Construct 21 Bt. - XXI. ker.

New Construct '21 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Termékek: PERFECT tokrendszer, Műanyag redőnyrendszerek, HEROAL alumínium redőnyrendszer, Vakolható redőnytok, EXTE ráépíthető redőnyrendszer, Redőnyalkatrészek, BECKER motorok és vezérlések stb

Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. - Nyíregyháza

Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. - Nyíregyháza

Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. A magyar tulajdonú, alapítása óta árnyékolástechnikai gyártó és szolgáltató cég 4 éve a redőnygyártás terén teljes körű termékkínálattal van jelen a hazai piacon.- Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Napellenző, Rovarháló - Napellenző, Szúnyogháló, Cím: 4400 Nyíregyháza, Rákóczi utca 102.

Opánszky Árnyékolás - XIX. ker.

Opánszky Árnyékolás - XIX. ker.

Az Opánszky Árnyékolástechnikai vállalkozás 1986-ban kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos fejlődést felmutatva haladt napjainkig. Mára cégük szerepe meghatározó ezen a szakmai területen. Szerteágazó típusú árnyékolóik kiváló minőségben, nagy választékkal készülnek saját üzemükben. Termékek: harmonikaajtók redőnyök, reluxák, roletták, vászonroletták, nyílászárók, szúnyoghálók, garázskapuk, garázsajtók, napellenzők, napernyők, szalagfüggönyök. Cím: 1191 Budapest, Báthory utca 42.

Open Doors Kft. - Nyíregyháza

Open Doors Kft. - Nyíregyháza

Mit nyújt önnek egy bejárati ajtó? Nyugalmat, mert családját biztonságban tudja, mert spórol a rezsiköltségeken, illetve kizárja a külvilágot, és mindezt úgy, hogy közben otthona kinézete megszépül. Az Open Doors beltéri, bejárati és műszaki ajtók, ajtó kiegészítők, fa, műanyag és alumínium ablakok, garázskapuk, kerítések és télikertek forgalmazásával és beszerelésével foglalkozik Nyíregyházán és Debrecenben. Legyen az modern vagy klasszikus, fa vagy műanyag, nálunk könnyedén megtalálhatja a stílusához illő ajtót, ablakot, kaput vagy kerítést. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti termékkínálatunkat és az aktuális akciókat!

Óvári Árnyékolástechnika - Miskolc

Óvári Árnyékolástechnika - Miskolc

Immár 16 éve áll az Ön szolgálatában az Óvári Árnyékolástechnika Miskolcon és vonzáskörzetében árnyékolástechnikai termékek felszerelésével, javításával. A szolgáltatás teljeskörű: a felméréstől a beépítésig. Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, harmonikaajtó szerelése, javítása árengedménnyel, garanciával, ingyenes felméréssel, vidékre is.

P&T Plasztik Kft. - X. ker.

P&T Plasztik Kft. - X. ker.

Társaságunk a P&Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykereskedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint alumínium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak.

Pascal-Door Kft. - Budapest

Pascal-Door Kft. - Budapest

A Pascal-Door Kft. egyedi beltéri ajtók, tolóajtók, tűzgátló ajtók, hanggátló ajtók, üvegajtók, valamint röntgen és iroda ajtók és kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Széleskörű ajtókínálatunkhoz magas szolgáltatási színvonal kapcsolódik: rugalmasság, a piac változásaihoz való gyors alkalmazkodási készség, valamint kulturált és korrekt üzleti magatartás. Budapesti bemutatótermünk ingyenes parkolási lehetőséggel, gyereksarokkal, óriási bemutatóajtó választékkal várja kedves vásárlóit. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti ajtó kínálatunkat, illetve további tanácsokat és fontos információkat is megtalál a termékek kiválasztásával kapcsolatban.

Hirdetés
Passive Solar Kft. - Mosonmagyaróvár

Passive Solar Kft. - Mosonmagyaróvár

A Deceuninck a kategóriájában az egyik legjobb ár/érték arányú profilcsalád. A standard 70mm-es beépítési szélességű Arcade és a 76mm-es középtömítéses Prestige a kategóriájában jelenleg a legjobb választást jelenti a hazai piacon.

Pataki Árnyékolástechnika Kft. - Bokod

Pataki Árnyékolástechnika Kft. - Bokod

A Pataki Árnyékolástechnika Kft. 2004-ben alakult családi vállalkozás. Fő profiljuk: Árnyékolástechnikai termékek, Nyílászárók, Hőfüggönyök, Garázskapuk forgalmazása, szerelése, Kapuk motorizálása. Minőségi termékek, szakértelem elérhető áron

Pelle és Pelle Kft. - Eger

Pelle és Pelle Kft. - Eger

Ytong házak kulcsrakészen - családi házak építése, kulcsrakész házak, szerkezetkész házak, porotherm házak, lakások építése, ikerházak építése, Belső árnyékolástechnika Pliszé, reluxa, Szalagfüggöny, Lapfüggöny, Római roletta

Peringer Árnyékolástechnika - Szentendre

Peringer Árnyékolástechnika - Szentendre

Peringer Árnyékolástechnika tevékenységi köre árnyékolástechnikai termékek forgalmazása. Termékeik: hőszigetelt alumínium és műanyag redőnyök, reluxa, szalagfüggöny, roletti, napellenzők, fix és mobil szúnyoghálók

Pletta Nyílászáró Centrum - XVIII. ker.

Pletta Nyílászáró Centrum - XVIII. ker.

A cég több mint 16 éve gyárt műanyag nyílászárókat Panoráma és Rehau profilokból,amelyeket bemutatótermükben meg is tekinthetnek. Céljuk, hogy olyan ajtókat- ablakokat kapjanak a vásárlók, melyek hosszú évtizedekig betöltik funkciójukat bosszantó meghibásodások nélkül.

Port Royal Ablak Kft. - Emőd

Port Royal Ablak Kft. - Emőd

Több mint nyolc éve foglalkoznak régi típusú nyílászárók korszerűsítésével, felújításával és újak gyártásával. A cég elkötelezett a régi fa ablakok megtartása és felújítása mellett. A folyamatos szakmai fejlesztéseknek köszönhetően, már több ezer elégedett ügyfelük használja nap, mint nap az általunk korszerűsített, vagy gyártott nyílászárókat.

PP és P Árnyékolástechnika - Érd

PP és P Árnyékolástechnika - Érd

PP és P Árnyékolástechnika - Árnyékolás 10 éve magas színvonalon. A cég több mint 10 éve nyújt magas szintű szolgáltatást az árnyékolástechnika területén. Szakmai hozzáértésük, tapasztalatuk, valamint a minőségi hazai és külföldi alapanyagok biztosítják a megbízható minőséget.

Predex Bt. - VIII. ker.

Predex Bt. - VIII. ker.

A cég 2000-ben alakult kis létszámú kezdő vállakozásként. Kezdetben árnyékolástechnikai berendezések forgalmazásával szerelésével foglalkoztak, majd nyílászárók cseréjével bővítették szolgáltatásukat. Mára a fő profiljuk a nyílászárók beépítése, cseréje, de redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők, beltéri és biztonsági bejárati ajtók szerelésével és forgalmazásával is foglalkoznak. Teljes körű szolgáltat a felméréstől a beépítésig. Cím: 1087 Budapest, Festetics György 7-9

Tuti menü