Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiegészítők képes leírás - Árnyékolástechnika.tlap.hu
részletek »

Kiegészítők - Árnyékolástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alkony-ker. Kft. - Szentes

Alkony-ker. Kft. - Szentes

Redőnykapcsolók több színben, nyomó valamint kapcsolós kivitelben a Kapcsoló Áruház kínálatából. Áruházunkban megtalálja Legrand és Schneider minőségi gyártók termékeit. Automatizálja redőnyét és kapcsolja velünk. Tekintse meg kínálatunk, böngésszen online bármikor kényelmesen és ha kérdése lenne ügyfélszolgálatunk lehet segítségére.

Intelitop árnyékollketor - Gyöngyös

Intelitop árnyékollketor - Gyöngyös

Napfény + meleg víz megújuló energiából, üvegház hatás és CO2 szennyezés nélkül. Elsősorban kivitelezők és beruházók jelentkezését várjuk. Magán személyeknek csak árnyékolás nélkül tudunk készíteni.

N&L Technika Kft. - Kismaros

N&L Technika Kft. - Kismaros

Fő profiljuk a felcsévélő rendszerek (redőnyautomata) gyártása, mellette a redőnymozgatásához szükség szerinti redőnyhevedert (redőnygurtni) és redőnyzsinórt és egyéb kiegészítőket is gyártanak. Főbb tevékenységeik: hidegen hengerelt profilok gyártása, fémtömegcikk gyártás, fonatolás (redőnyzsinór gyártása), keskeny szalagszövészet (redőnygurtni, redőnyheveder gyártása), rugós felcsévélő rendszerek gyártása (gurtniautomata)

Nádszövetek

Nádszövetek

A nádszövet gyakran használt megoldás a kertek dekoratív elkerítéséhez. Sokkal kedvezőbb árban van, mint egy fa vagy épített kerítés, miközben ez is meggátolja a belátást a kertbe. Nádkerítéseinket idei nádból készítjük, többféle hosszban és magasságban rendelhetőek.

Napellenző motor gyártás és forgalmazás

Napellenző motor gyártás és forgalmazás

Kényelmesebb, biztonságosabb, energiatakarékosabb otthont szeretne? Válassza a Fény-Őr Kft.-t! Cégünk különböző redőnymotorok forgalmazásával foglalkozik hatalmas választékban. Akár kisebb/kevesebb ablakkal rendelkező, akár tágasabb/több ablakkal ellátott lakást, házat tudhat magáénak, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a legjobb és legegyszerűbb megoldást a redőnymotorizációra. A redőnymotorok vezérelhetők kapcsolóval és távirányító segítségével is, lehetővé téve ezzel a kényelmes mindennapokat. Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal és remek árakkal várjuk! Nézzen körül kínálatunkban!

P&T Plasztik Kft. - X. ker.

P&T Plasztik Kft. - X. ker.

Társaságunk a P&Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykereskedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint alumínium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak.

RF-Solutions Hungary Kft. - XI. ker.

RF-Solutions Hungary Kft. - XI. ker.

Oldalunkon megtudhatja, hogyan használható a csőmotornak az árnyékolástechnikában és milyen előnyei vannak a redőnymotornak. Motorizálja árnyékolóit, legyen az ablakon vagy ajtón, egyszerűen és gyorsan megoldható, hogy kényelmesen kezelje.Több verziót is bemutatunk, részletesen leírjuk, hogy mi a különbség a mechanikus, elektronikus, vezetékes és rádiós csőmotorok közt. Nagyon hasznos kiegészítő lehet az automatizálás, próbálja ki, nem fog benne csalódni! Bármilyen kérdése van írja meg nekünk vagy keressen a megadott elérhetőségeken!

Roll-Lux 2003. Bt. - Karcag

Roll-Lux 2003. Bt. - Karcag

Cégünk fő profilja speciális szalagáruk gyártása, főleg az építőipar számára. Legfontosabb gyártmányaink a különböző (hullámos, trapézbordás és egyenes szélű; horganyzott, lakkozott, nemes- és könnyűfém ill. rozsdamentes és saválló anyagú; átlagos és extrém teherbírású stb.) rögzítő-, lyuk-, falazó- és függesztőszalagok. Ezen termékeinkből több millió métert értékesítünk évente, a keresettebb típusokból pedig a rugalmas kiszolgálás érdekében általában több százezer méteres raktárkészletet tartunk fenn. Vevőink többsége építőanyag-, épületgépészeti szerelvény-, villamossági-, barkács- és vasalat nagykereskedés, több tucat partnerünkön keresztül ma már több száz helyen kaphatók az általunk gyártott árucikkek országszerte és határainkon túl.

Somfy Kft. - X. ker.

Somfy Kft. - X. ker.

Nyújtson többet redőnye a Somfy redőnymotorokkal. Az emberek ritkán gondolják végig, mennyi időt vesztenek el nap mint nap a redőnyök állandó fel- és lehúzogatásával. A redőnyök motorizálásával évente 60 órát takarít meg! Cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 105

Tuti menü