Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napernyők képes leírás - Árnyékolástechnika.tlap.hu
részletek »

Napernyők - Árnyékolástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Napernyők
Keresés
Találatok száma - 7 db
Antisolar Kft. - IV. ker.

Antisolar Kft. - IV. ker.

A cég 1985-ben indult. Fő tevékenységi körük az Árnyékolástechnika, pontosabban nagyméretű napernyők, napellenzők gyártása és forgalmazása. Meg kell emellett említeni az egyedi tervezésű és kivitelezésű árnyékolók gyártását is.

Aries 98 Hungaria Kft. - Helvécia

Aries 98 Hungaria Kft. - Helvécia

Harmóniát és eleganciát kerestünk. Nyugalmat adó, letisztult formákat, nemes anyagokat, amelyek nem pusztán hűsítő árnyékot adnak, hanem hangulatot és stílust teremtenek. A legmagasabb minőségű fa, krómacél, bőr és márvány alapanyagok felhasználásával egyedi formát kölcsönöztünk a napernyők minden egyes alkotóelemének. Hogy teljessé tegyük a Tatu Parasols ernyők formavilágát, hozzáadtuk a legkiválóbb, elemi szál festett, színes dralon anyagok széles választékát. Mestereink keze munkája által a legnagyobb gondossággal és precizitással terméket formáltunk belőlük. Mert a tökéletes alapanyag csak tökéletes kidolgozás által nyeri el egyediségét.

D és U 95 Kft. - Győr

D és U 95 Kft. - Győr

Ha kellemes árnyékot, különleges látványt, megbízható minőséget és kedvező árakat szeretne, jó helyen jár!Tervezzünk együtt! Ha küld egy fotót házáról, mi felvitorlázzuk azt! Napvitorla - Árnyékvitorla a tökéletes árnyékoló. Terasza árnyékolás - Homokozó árnyékolás

Euroland Kft. - Pécs

Euroland Kft. - Pécs

Az Euroland Kft. 1991-ben alakult, korábbi kisiparból. A napellenző és napernyő gyártás és szerelés mellett bővítették az árnyékolástechnikai szolgáltatásukat és emellett fokozatosan fejlesztették a napernyő-napellenző alapanyag- és bérgyártást. Árnyékolástechnikai tanfolyamok tartása. Cím: 7635 Pécs, Bálicsi út 22.

Tectona Grandis

Tectona Grandis

A Tectona Grandis hazánkban több, mint 15 éve képviseli most már 3 telephellyel rendelkező, díjnyertes designerek tervei alapján készült első osztályú minőségű alapanyagokból készült és mai trendeket követő kerti bútorok és berendezéseket árusító bolt hálózat. Több, mint 20 beszállítottól importált, megfizethető árszínvonalon kínálja termékeit eladásra. Csapatunk a legfelkészültebben várja a kedves vásárlót, mind személyes mind telefonos kérdések esetén. Jöjjön el a bemutató termünkbe várjuk szeretettel.

Tectona Grandis Selection - Törökbálint

Tectona Grandis Selection - Törökbálint

Cégünk a Tectona Grandis hazánkban több, mint 15 éve képviseli az első osztályú alapanyagokból készült és a design a mai trendeknek megfelelő kerti bútorok, berendezéseket árusító bolt hálózat. Több, mint 30 beszállítottól importált termékek , megfizethető árszínvonalon magas minőségű termékeit kínálja eladásra. Csapatunk a legfelkészültebben várja a kedves vásárlót, mind személyes mind telefonos kérdések esetén. Egyes termékeinkre akár 5 éves garanciát is vállunk. Jöjjön el a 2000nm -es Törökbálinti termékbemutató termünkbe várjuk szeretettel.

Vendrey és Társa Kft. - III. ker.

Vendrey és Társa Kft. - III. ker.

Azon kevesek köré tartozunk, akik gyártók az árnyékolástechnika körében. Fő profilunk a falra vagy oszlopra szerelt és lábon álló napernyők készítése. Cégünk specialitása az 5 m-től 6.0 m-es kinyúlású könyökkaros (Herkules) és ollókaros ernyőszerkezetek. A külső árnyékolók mellett beltéri szalagfüggönyök teljes körű gyártását, felszerelését is végezzük. Ügyfeleink igényeinek megfelelően, sörsátrak és egyedi fémszerkezetek gyártását is vállaljuk! Napernyőink jelentős részéhez motoros meghajtó is rendelhető! Kiegészítő tevékenységünk napernyők áthúzása, kerthelyiségek téliesítése. Ingyenes felmérés, ajánlat készítés! Az árnyékolókat igény szerint feliratozzuk! - Cím: 1036 Budapest, Fényes Adolf u. 19.

Tuti menü