Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny, Reluxa, Roló, Szúnyogháló képes leírás: Fortuna - Nyírfa [2. oldal]
részletek »

Redőny, Reluxa, Roló, Szúnyogháló: Fortuna - Nyírfa [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Redőny, Reluxa, Roló, Szúnyogháló
Keresés
Találatok száma - 52 db
Fortuna Lamella 2000 Kft. - I. ker.

Fortuna Lamella 2000 Kft. - I. ker.

A társaság német-magyar vegyes vállalatként alakult. 17 éve bevált környezetkímélő technológiát használva szakosodtak a szalagfüggönyök tisztítására, mely egyben a fő profiljuk is. Az általuk használt anyagok és technológiák az EU-s szabványoknak megfelelnek. Termékeik: redőnyök, reluxák, zsalúziák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, szúnyoghálók, hővédő, biztonsági fóliák, termofüggöny , függönyök készítése, tisztítás.

Full-Solár Kft. - Csömör

Full-Solár Kft. - Csömör

A cég 1988 óta folyamatosan a lakosság szolgálatában áll a legmodernebb árnyékoló berendezésekkel. Szolgáltatások: Redőnyszerviz. Ingyenes felmérés, redőnyre, reluxára, szúnyoghálóra, napellenzőre, és más árnyékolástechnikai felszerelésre. Redőny, reluxa, napellenző, szúnyogháló szerelés

Grédics Bt. - XIII. ker.

Grédics Bt. - XIII. ker.

Grédics Bt. A cég által kínált komplex kültéri illetve belső árnyékolás új mércét állított a napfény elleni védelemben - Napellenző, Belső árnyékoló. A cég szakmailag magasan képzett, stabil törzsgárdára épül, amely képes lépést tartani az egyre erősödő szakmai és piaci kihívásokkal.

Gympolit Alumínium redőny Bt. - XVII. ker.

Gympolit Alumínium redőny Bt. - XVII. ker.

Régi vagy új építésű lakások otthonosabbá tételének az egyik legjobb és egyben leggazdaságosabb módja lakásunk redőnyökkel való felszerelése. Termékek: Alumínium redőny, Műanyag redőny, Szalagfüggöny, Szúnyogháló, Reluxa, Napellenző

Horváth Redőny Kft. - XV. ker.

Horváth Redőny Kft. - XV. ker.

A Horváth faredőny biztonsági kivitelben egy egyedülálló termék, A Horváth Redőny Kft. által gyártott és szakszerűen beépített faredőnyökre 5 év teljes körű garanciát vállal. 80 éves tapasztalat eredményeként létrehozott új terméküket, a biztonsági faredőnyt, melynél a redőny elemek összekapcsolása szabadalmaztatott eljárás alatt áll, valamint a redőny elemek kialakítását mintaoltalom védi.

Iq-Therm Bt. - Esztergom

Iq-Therm Bt. - Esztergom

A cég vállalja: nyílászárók bontás-beépítését, könyöklők, párkányok felszerelését, - redőnyök, reluxák, szúnyoghálók szerelését, ablakcsere utáni kőművesmunkát, illetve átalakítási munkákat, falazásokat, fém bejárati ajtók szerelését, házak hőszigetelését, bontott hulladék elszállítását, társasházak komplett nyílászáró cseréjét. Iq-Therm műanyag nyílászárok beépítése, teljeskörű utómunkával, redőnyök, reluxák, szúnyoghálók szerelése

Jász-Pap Kft - XVII. ker.

Jász-Pap Kft - XVII. ker.

Válassza az alumínium redőny rendszert, amivel megkönnyíti mindennapjait! Redőny rendszereink hőszigeteltek, így télen a felfűtött helyiségben megmarad a meleg levegő! Az árnyékoló berendezés működtethető gurtnival, de kérheti motorizáltan is, ebben az esetben egy távirányító vagy falikapcsoló használatával mozgathatja azokat. Egy távirányító egységgel akár otthona összes redőny berendezését is irányíthatja! Tekintse meg honlapunkat, ahol bővebb információ áll rendelkezésére az alumínium redőny rendszerek típusairól, vagy látogasson el hozzánk budapesti bemutatótermünkbe! ..mert nekünk fontos az Ön megelégedettsége!

Kincses Redőny - Pécs

Kincses Redőny - Pécs

A cég fő profilja a trópusi fából készült árnyékolók gyártása, forgalmazása. A fából készült roletták változatos színekben, az ön igényei szerinti méretekben többféle működtetési lehetőséggel készítünk el, kézi vagy akár motorizált kivitelben.A szintén fából készült szalagfüggönyök 10 féle színben könnyen kezelhető megoldást kínálnak nagy felületek árnyékolására akár íves vagy ferde karnis alkalmazásával. Szintén működhet kézi vagy motoros változatban. Termékek: szalagfüggönyök, roletták, redőnyök, reluxák, szúnyoghálók, rolók, napellenzők. Cím: Pécs, Mohácsi út 107

Kondor Redőny - XIV. ker.

Kondor Redőny - XIV. ker.

Redőny és reluxa gyártás, forgalmazás és szerelés, több mint 100 éves múlttal a háttérben. A Kondoroll, a hazai árnyékolástechnikai egységek elismert, minőségi gyártója, így például a kondoroll redőnymotorokat, a legtöbb hazai redőnyös cég forgalmazza. A Kondoroll redőnyei, nemcsak az árnyékolásban segítenek, de egyben a szoba díszei is egyben.

Hirdetés
Kovács Redőny - VIII. ker.

Kovács Redőny - VIII. ker.

A cég több mint 10 éve a lakosság szolgálatában áll. Szolgáltatások: Üvegezési munkák elvégzése, árnyékolástechnika (redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, harmonikaajtó, szúnyogháló, roletta). Ezen felül foglalkoznak még a hitel ügyintézés, befektetési tanácsadással, és biztosítások kötésével.

Maléth Redőny - XIII. ker.

Maléth Redőny - XIII. ker.

30 éves szakmai múlttal rendelkezik árnyékolás és kaputechnikai termékek tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával. Termékek: Redőnyök, Garázsredőnyök, Rovarháló rendszerek, Napellenzők. Cím: 1135 Budapest, Szent László u. 87.

Márka Mix Kft. - XX. ker.

Márka Mix Kft. - XX. ker.

Télen nyáron bármikor szükség lehet redőnyre, nem csak a hideg, hanem a napfény miatt is. Nyáron pedig segítünk védekezni a remek kivitelezésű szúnyoghálóinkkal. Mivel Cégünk az építőiparban is hosszú évek óta szerepet vállal, valamint a munkatársaink folyamatos szakmai tovább képzéseken vesznek részt, ezért a legkorszerűbb építőipari technológiákkal, termékekkel, és szakmai tapasztalatokkal állunk a vásárlóink rendelkezésére. Áraink, és szolgáltatásaink színvonala biztosan megnyeri érdeklődőink és vásárlóink bizalmát!

Molnár Árnyékolástechnika - Gyöngyös

Molnár Árnyékolástechnika - Gyöngyös

Műanyag redőnyök, Alumínium redőnyök, Ráépíthető redőny, Reluxa rendszerek, Szalagfüggönyök, Szúnyogháló rendszerek, Napellenzők, Harmonika ajtók, Műanyag nyílászárók forgalmazása, illetve beszerelése. Bemutató terem: 3200 Gyöngyös Szent István út 1.

MP Árnyékolástechnika - Maglód

MP Árnyékolástechnika - Maglód

Redőny javítás, redőnyszerelés és forgalmazás. Redőny, szúnyogháló, reluxa, roletta vagy szalagfüggöny amit keres? Netán redőnyszerelés, redőny javítás után érdeklődik? Nálunk megtalálja a megoldást problémájára. Elromlott, meghibásodott? Redőnyszerelés szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Cégünk családi vállalkozásként működik. Fő profilunk, árnyékolástechnikai termékek szerelése (redőnyszerelés), javítása (redőny javítás), forgalmazása. Célunk az ügyfeleink kívánságainak, teljes körű és magas színvonalú tájékoztatása és kiszolgálása. Minden termékünkre 1 év teljes körű garanciát vállalunk. Köszönjük figyelmét, és ha felkeltettük érdeklődését reméljük hamarosan kapcsolatba lép velünk.

Nagy Árnyékolástechnika - Szeged

Nagy Árnyékolástechnika - Szeged

Rövid határidővel vállaljuk a következő árnyékolástechnikai termékek gyártását, szerelését: redőnyök, üvegszálas szúnyoghálók, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők. Cím: 6727 Szeged, Vadas Márton utca 73.

Nagy Géza Faipari Kft. - Nagymányok

Nagy Géza Faipari Kft. - Nagymányok

Fa nyílászárók gyártása magas színvonalon természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárók. Redőnyök, Ablakra építhető redőnyök, Külső vakolható redőnyök, Külső ötszögtokos redőnyök. A szabvány, illetve az egyedi igényeket is kielégítő termékek gyártását megrendelésre vállalja, rövid átfutási idővel

Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. - Nyíregyháza

Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. - Nyíregyháza

Nyírfa Árnyékolástechnika Kft. A magyar tulajdonú, alapítása óta árnyékolástechnikai gyártó és szolgáltató cég 4 éve a redőnygyártás terén teljes körű termékkínálattal van jelen a hazai piacon.- Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Napellenző, Rovarháló - Napellenző, Szúnyogháló, Cím: 4400 Nyíregyháza, Rákóczi utca 102.

Tuti menü