Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny, Reluxa, Roló, Szúnyogháló képes leírás: Pelle - Warema [3. oldal]
részletek »

Redőny, Reluxa, Roló, Szúnyogháló: Pelle - Warema [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: arnyekolastechnika.tlap.hu » Redőny, Reluxa, Roló, Szúnyogháló
Keresés
Találatok száma - 52 db
Pelle és Pelle Kft. - Eger

Pelle és Pelle Kft. - Eger

Ytong házak kulcsrakészen - családi házak építése, kulcsrakész házak, szerkezetkész házak, porotherm házak, lakások építése, ikerházak építése, Belső árnyékolástechnika Pliszé, reluxa, Szalagfüggöny, Lapfüggöny, Római roletta

Peringer Árnyékolástechnika - Szentendre

Peringer Árnyékolástechnika - Szentendre

Peringer Árnyékolástechnika tevékenységi köre árnyékolástechnikai termékek forgalmazása. Termékeik: hőszigetelt alumínium és műanyag redőnyök, reluxa, szalagfüggöny, roletti, napellenzők, fix és mobil szúnyoghálók

Redőny Automatizálás

Redőny Automatizálás

Kényelmesebb, biztonságosabb, energiatakarékosabb otthont szeretne? Válassza a Fény-Őr Kft.-t! Cégünk különböző redőnymotorok forgalmazásával foglalkozik hatalmas választékban. Akár kisebb/kevesebb ablakkal rendelkező, akár tágasabb/több ablakkal ellátott lakást, házat tudhat magáénak, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a legjobb és legegyszerűbb megoldást a redőnymotorizációra. A redőnymotorok vezérelhetők kapcsolóval és távirányító segítségével is, lehetővé téve ezzel a kényelmes mindennapokat. Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal és remek árakkal várjuk! Nézzen körül kínálatunkban!

Renner Kft. - Zamárdi

Renner Kft. - Zamárdi

Árnyékolástechnika, díjmentes felmérés, rövid határidős gyártás, felkészült szakemberek általi beépítés, Szalagfüggöny, pliszéfüggöny, reluxa, napellenző, redőny, szúnyogháló, ablaknapellenző, búraernyő, roletta, zsalúzia,

RF-Solutions Hungary Kft. - XI. ker.

RF-Solutions Hungary Kft. - XI. ker.

A Rojaflex motorok kizárólagos forgalmazójaként termékeink között különböző árnyékolók, árnyékoló berendezések mozgatásához, motorizálásához szükséges motorokat, vezérléseket, redőny és motor tartozékokat, Rojaflex csőmotorokat talál. A Rojaflex vezérlések kimagasló minőséget képviselnek, így a legújabb technológia eszközei országos hálózatunk segítségével versenyképes áron megvásárolhatók. A Rojaflex motor német gyártója a motorokra 5 év, a vezérlésekre 2 év garanciát vállal. Használjon távirányítót redőnyeihez, napellenzőihez!

Rolo Express - Kiskunhalas

Rolo Express - Kiskunhalas

Redőnyrendszerek, redőnyök és árnyékolástechnikai berendezések - redőny, redőnyrendszerek, kültéri árnyékolók, nyílászárók, garázskapuk, beltéri árnyékolók, szúnyoghálók gyártásával, forgalmazásával és beszerelésével foglalkozik a Rolo-Express Kft. Cím: 6400 Kiskunhalas, Mártírok útja 32.

Royal Redőny - XIX. ker.

Royal Redőny - XIX. ker.

A cég családi vállalkozásként működik, és közel 8 éve foglalkozik árnyékolástechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával, szerelésével, javításával. Ma már a legegyszerűbb hagyományos redőnyöktől a távirányítható motoros garázskapukig igen sok termékkel állnak a megrendelőik rendelkezésére. Cím: 1195 Budapest, Ady Endre u.164

Stop Energia Kft. - Érd

Stop Energia Kft. - Érd

A redőnyreluxa redőnyök, reluxák, roletták, napellenző és egyéb árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, szerelésével és javításával foglalkozik. 14 éves tapasztalatunkat adjuk megrendelőinken, ami garancia a minőségre. Weboldalunkon megtalál minden olyan információt, ami az árnyékolástechnikával foglalkozik! Megkeresése után a megbeszélt időpontban felkeressük a helyszínen, hogy pontos árajánlatot adjunk ez elvégzendő munkára. A felmérés és a helyszínre kiszállás Budapest területén belül ingyenes. Minden felszerelt termékre 12 hónap gyári garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén munkatársaink 24 órán belül a helyszínen elvégzik az esetleges cserét, vagy elhárítják a hibát. Tekintse meg a redőnyreluxa oldalt!

Szántai Árnyékolástechnika - V. ker.

Szántai Árnyékolástechnika - V. ker.

1973-ban kezdtem el a redőnykészítő és javító tevékenységet. (Abban az időben Magyarországon még csak a faredőny volt ismert.) Először munkaviszony mellett, majd 1977-től főállású kisiparosként, a kilencvenes évek elején Kft. alapításával, jelenleg pedig egyéni vállalkozóként, de családi keretekben végezzük tevékenységünket. 40 éves tapasztalat alapján gyártjuk, szereljük és szervizeljük a redőnyök, szúnyoghálók, napellenzők, roletták minden változatát.

Hirdetés
Szúnyoghálók öntapadós, fém és üvegszálas kivitelben

Szúnyoghálók öntapadós, fém és üvegszálas kivitelben

Gégecsőre lenne szüksége a zuhanyzóhoz? Füstcsövet keres kandallójához? Szúnyoghálóval védené a szobák nyugalmát? Netán kifogyott otthon a csavarokból? Ne aggódjon! Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet az otthonában! Víz-gáz-fűtésszerelési anyagok, kötőelemek, szerszámok és otthoni valamint kertészeti eszközöket, kiegészítőket kínálunk pénztárcabarát árakon. Gyors kiszállításunknak köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 napon belül kézhez kapja! Nézzen szét folyamatosan bővülő kínálatunkban és rendeljen!

Toproló Bt. - XXI. ker.

Toproló Bt. - XXI. ker.

Alumínium biztonsági és műanyag redőnyök gyártása, szerelése motoros, szúnyoghálós és zárható kivitelben. További termékek: reluxa, mobil és fix szúnyogháló, napellenző, harmonikaajtó, roletta, szalagfüggöny és karnis.

Török Redőny - Szeged

Török Redőny - Szeged

A Török Redőny Szegeden már 12 éve van jelen az árnyékolástechnika területén. Tevékenység: redőny, reluxa, roló, napellenző, harmonikaajtó, szúnyogháló értékesítése, szerelése. A Török Redőny vállalkozás a bizalomért cserébe kiváló minőségű árut, elfogatható árat, körültekintő, gyors, pontos, megbízható munkát kínál. Cím : 6753 Szeged - Tápé, Beszterce u. 4.

V-Thermo Kft. - XVI. ker.

V-Thermo Kft. - XVI. ker.

A V-Thermo Kft. fő tevékenységi köre az építőipar területén a kültéri műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása és szükség szerint a beépítése. Legyen a kiválasztott termék ablak vagy ajtó, a kiválasztott nyílászáró beépítésétől kezdve az utómunkálatokon át teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére: ingyenes helyszíni nyílászáró felmérés és szaktanácsadás, ingyenes árajánlat készítés, rövid határidő, 5 év garancia nyílászáróinkra.

Varga Árnyékolástechnika - XXI. ker.

Varga Árnyékolástechnika - XXI. ker.

Redőnyök széles választékát kínálja Varga - Red Kft.! Sokféle termékből választhatja ki segítségünkkel az Önnek legmegfelelőbb árnyékolástechnikai megoldást. A hagyományos és új típusú redőny mellett nálunk elérhető alumínium redőny, vakolható tokos redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta, napellenző, szúnyogháló, harmónika ajtó, sávroló készítése. Újdonságaink közt most elérhető a hőszigetelt (purhabbal feltöltött) műanyag léces új típusú redőny, valamint redőnyét szúnyoghálóval kombinálva is felszereljük, amennyiben igényt tart rá. Az általunk felszerelt redőnyökre két év jótállást vállalunk. Honlapunkon további akciókat talál, elérhetőségeinken várjuk árajánlat kérését.

Volvex Kft. - XIII. ker.

Volvex Kft. - XIII. ker.

Számos szempont van, amit érdemes figyelembe venni ha árnyékolót akarunk felszereltetni. Először is el kell döntenünk, hogy miért szeretnénk árnyékolni. Mert túl meleg van a lakásban, vagy mert rossz minőségű az ablak, és a meleg kifelé áramlik? Esetleg intim szféránkat szeretnénk megvédeni a kíváncsi tekintetektől, vagy éppen a betörések ellen kívánunk védekezni? Nézzük mi alapján választhatunk.

Vörös Tamás és Társai - Kecskemét

Vörös Tamás és Társai - Kecskemét

A cég az 1990-es évek elején indult. Tevékenység: redőny, reluxa, roletta, napernyő, alumínium redőny solár tükör, és páncélfóliák telepítése. Cím: Vörös Tamás és Társai Kft. - 6000 Kecskemét, Március 15. u. 2.

Warema Magyarország Árnyékolástechnikai Kft. - II. ker.

Warema Magyarország Árnyékolástechnikai Kft. - II. ker.

Redőnyök rejtve, látszó design tokkal, biztonsági megoldásnak, srég felületre, felül nyitható kialakítás - A WAREMA modern, korszerű redőnyeinél nem csak a funkcionalitás áll előtérben, hanem a formavilág is. Ma a redőnyök markáns építészeti díszítőelemek, így formájukkal, színükkel és elrendezésükkel meghatározzák a homlokzat arculatát. A WAREMA redőny a kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően, tartós és megbízható kisérő társ a mindennapokban. A számos elem alkotta felszereltség lehetővé teszi az egyéni kívánságok és elképzelések megvalósítását. Merüljön alá a WAREMA redőnyök végtelen világába.

Tuti menü